Μεγάλο φάσμα μηχανικών υπηρεσιών

To Service Park προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες σε επισκευές αυτοκινήτων και κινητήρων,
αλλαγές σε λάδια , συντήρηση φρένων, υπηρεσίες εξάτμισης και άλλα.


Service αυτοκινήτων Η συντήρηση του αυτοκινήτου είναι ένα θέμα που οι περισσότεροι οδηγοί αποφεύγουν και που αργότερα βρίσκονται με ένα μεγάλο και ακριβό πρόβλημα στο αυτοκίνητό τους.
Τα χιλιόμετρα που υποδεικνύουν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων κατά προσέγγιση για μικρό ή περιοδικό service είναι στα 15.000 με 20.000 χλμ.

Εμείς αναλαμβάνουμε την πλήρη και τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας!

Διαγνωστικός έλεγχος με το TEXAΟ Έλεγχος Υγείας Οχήματος (VHC) (που αναφέρεται επίσης ως έλεγχος οπτικής υγείας ή ηλεκτρονικός έλεγχος υγείας) αποτελεί έναν συμπληρωματικό έλεγχο των εξαρτημάτων του αυτοκινήτου σας, που πραγματοποιείται από ειδικευμένο τεχνικό.

Kάνουμε διαγνωστικό έλεγχο κάθε τύπου οχήματος με χρήση του εξελιγμένου διαγνωστικό συστήματος TEXA.

A/C ΚλιματισμόςΟ κλιματισμός είναι ένα σύστημα που μας προσφέρει άνεση και ασφάλεια τις καυτές μέρες του καλοκαιριού . Οι τεχνικοί του Service Park είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να δροσιστείτε επισκευάζοντας οποιοδήποτε πρόβλημα κλιματισμού στο αυτοκίνητό σας. Όλες οι επισκευές ελέγχονται για διαρροές και επιδόσεις.

Αναλαμβάνουμε ακόμα τη συντήρηση και την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης του συστήματος κλιματισμού του οχήματός σας με τη χρήση του προηγμένου συστήματος TEXA.

Μεγάλες & μικρές επισκευές κινητήρωνΟι τεχνικοί του ServicePark είναι έμπειροι σε όλες τις μεγάλες επισκευές κινητήρων

Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε modification ή upgrade κινητήρων

Transmission / Gearbox...

Αναλαμβάνουμε επισκευή, αντικατάσταση, συντήρηση οποιουδήποτε είδους κιβωτίου ταχυτήτων (αυτόματο, χειροκίνητο)

Suspension and SteeringΤα φρένα είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας στο αυτοκίνητό σας. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους να διαπιστώσετε εάν δουλεύουν σωστά είναι να ελέγξετε το φως του φρένου σας. Εάν είναι ενεργοποιημένο, χρειάζονται προσοχή.

Αναλαμβάνουμε επισκευή, αντικατάσταση, συντήρηση οποιουδήποτε τύπου αναρτήσεων και φρένων, συμβατικών ή μη.

Διαχείριση ατυχημάτων και παρακολούθηση ατυχημάτων...

Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία διεκπεραίωσης αποκατάστασης ή επισκευής ζημιών σε συνεννόηση με τις ασφαλιστικες εταιρίες προσφέροντας όχημα αντικατάστασης δωρεάν. Δεχόμαστε όλες τις εξουσιοδοτήσεις των ασφαλιστικών εταιριών.

Λάδια & Λάδωμα ΥπηρεσίαΠροσφέρουμε υπηρεσίες πετρελαίου και λίπανσης για τα περισσότερα ξένα και εγχώρια αυτοκίνητα και φορτηγά. Το λάδι κινητήρα παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση του. Λιπαίνει όλα τα κινούμενα και μη κινητά μέρη του κινητήρα, εμποδίζοντας έτσι τα μέρη του να φθαρούν και να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.

Τα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούμε είναι Liqui Moly, Aral, Total, Motul, Castrol.

KTEO Services...

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία του φακέλου ΚΤΕΟ και την πλήρη διεκπεραίωσή του

ΜπαταρίεςΗ μπαταρία του αυτοκίνητου σας είναι τόσο σημαντική όσο κι ο κινητήρας του.
Αποτελεί ένα εξάρτημα που δίνει «ζωή» στον κινητήρα, ενώ ξεκινάει τη λειτουργία και για μια σειρά από περιφερειακά μέρη του οχήματος όπως είναι το ραδιόφωνο, το τιμόνι, ο κλιματισμός, παράθυρα .Έτσι, η μπαταρία είναι μια σημαντική απαίτηση για την εκκίνηση ενός αυτοκινήτου αλλά και για να κρατήσει το αυτοκίνητο σε λειτουργία.

Αναλαμβάνουμε επισκευή, αντικατάσταση, οποιουδήποτε είδους μπαταρίας για το όχημά σας.

Φώτα κρυσταλλοποίησηΟι οξειδωμένοι προβολείς μπορούν να μειώσουν την προβολή των προβολέων έως και εβδομήντα πέντε τοις εκατό ή λιγότερο από τα 40 μέτρα ορατότητας, εκθέτοντας τον οδηγό σε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο να εμπλακεί σε ατύχημα.

Χρησιμοποιούμε ένα νέο καινοτόμο σύστημα για την φινίρισμα των φακών με πλαϊνούς φακούς που έχουν υποστεί φθορές και γρατζουνιές για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Paint & Polish


Όταν πρόκειται για ολική βαφή και επισκευές στο αυτοκίνητό μας ,όπως επισκευή προφυλακτήρων και ανανέωση του υπάρχοντος χρώματος, το ServicePark έχει τις λύσεις. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας και η τεχνολογία εξοπλισμού που διαθέτουμε για να επαναφέρεται το αυτοκίνητο σας στην αρχική του εμφάνιση και χρώμα, γίνεται με υψηλή ποιότητα σε ένα οικονομικό πακέτο.

Αναλαμβάνουμε επίσης , κάθε είδους εργασίες ζωγραφικής και στίλβωσης.

Επισκευή αμαξώματος/φανοποιείαΤο Φανοποιείο του Service Park αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο αυτοκίνητό σας. Μετά τις επισκευές, το αυτοκίνητό σας θα είναι σαν καινούριο. Είτε πρόκειται για απλές διορθώσεις είτε για γενική ανανέωση να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε έμπειρα χέρια.

Αν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε εργασίες φανοποιίας στο αυτοκίνητό σας, κλείστε ραντεβού άμεσα!.

Προϊόντα 


Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας βελτιωτικά αυτοκινήτου


Βελτιωτικά αυτοκινήτων Liqui Molly, Aral, Total, Motul, Castrol


Δείτε τη συλλογή υλοποίησης


Πρόσφατα Έργα